Kërko këtu

Misioni & Vizioni

Misioni ynë është që të angazhojmë qytetarët (pacientët) si partnerë të barabart në kujdesin shëndetësor dhe të mobilizojmë akterët e tjerë relevant për të ofruar kujdesin më të mirë të mundshëm për çdo pacient në çdo kohë.

Vizioni ynë është kujdesi i drejtë shëndetësor me pacientin në qendër.

Ngjarjet07.12.2018

Dita e Solidaritetit me Pacientë

7 dhjetor 2018 Dita e Solidaritetit me Pacientë Të premtën më 7 dhjetor, Shoqata e të Drejtave të Pacientëve në Kosovë i’u bashkua Aleancës Botërore të Organizatave të Pacientëve (IAPO) […]

Ngjarjet

Konferenca ndërkombëtare ‘Profesionsti shëndetësor, pacienti dhe të drejtat e tyre’

RAPORTI PËRMBLEDHËS Shoqata e të Drejtave të Pacientëve në Kosovë   me përkrahje të:  AQH (Kujdesi i qasshëm dhe cilësor) K10 (Koalicioni për shëndet dhe të drejta seksuale dhe riprodhuese) […]