PRAK PRAK Kosova merr pjesë në Kongresin e 10-të Global të Pacientëve – PRAK

19-20.05.2023

PRAK Kosova merr pjesë aktive në Kongresin e 10-të Global të Pacientëve, të organizuar nga Aleanca Botërore e Shoqatave të Pacientëve – IAPO, i cili po mbahet në Gjenevë me datat 19 dhe 20 maj.

Agron Bytyçi nga Shoqata për të Drejtat e Pacientëve të Kosovës ishte një nga folësit në këtë Kongresë që është zhvilluar në Gjenevë të Zvicrës. Organizuar nga IAPO, pjesëmarrës nga e gjithë bota po kontribuojnë në temën kryesore të këtij viti për partneritete inovative me pacientët si element thelbësor i Avancimit Global të Shëndetit.