PRAK Ngjarjet – PRAK

Partneriteti për të mbështetur përmirësimin e përfaqësimit të pacientëve

Rritja e angazhimit qytetar për të kontribuar në shërbime shëndetësore të përqendruara tek pacienti është në thelb të partneritetit ndërmjet “Shoqatës për të Drejtat e Pacientëve të Kosovës” (PRAK) dhe […]

Read more

Shoqata e të Drejtave të Pacientëve në Kosovë mirëpret miratimin e ligjit për çmimin e produkteve medicinale

Shoqata e të Drejtave të Pacientëve në Kosovë mirëpret miratimin e ligjit për çmimin e produkteve medicinale Ky është një lajm i mirë për të gjithë qytetarët dhe siguron një […]

Read more

Dita e Mbulimit Universal me Shërbime Shëndetësore

Nën moton: “Mos lini shëndetin e askujt pas: Investoni në sisteme shëndetësore për të gjithë”, PRAK, nën mbështetjen e UNFPA Kosovo dhe Koalicioni K10, ka shënuar ditën e Mbulimit Universal […]

Read more

Dita Botërore e Sigurisë së Pacientëve

Të nderuar qytetare/ë të Republikës së Kosovës Sot është “Dita Botërore e Sigurisë së Pacientëve” – e themeluarnga Asambleja Botërore e Shëndetit në vitin 2019 mbi “Veprimet globale për sigurinë […]

Read more

DITA EVROPIANE E NUMRIT EMERGJENT 112

DATË (11.02.2020) Nën motën “Shërbim i shpejtë kudo, për të gjithë”, Shoqata e të drejtave të Pacientëve në Kosovë – PRAK, me mbështetjen e SDC, nëpërmjet të projektit AQH, ka […]

Read more