PRAK Aktivitetet – PRAK

PRAK organizon trajnime për stafin shëndetësor të kujdesit shëndetësor parësor rreth “Parandalimit dhe Menaxhimit të Konflikteve”

Trajnimi për parandalimin dhe menaxhimin e konflikteve është i fokusuar në konfliktet kolegiale dhe ato me palët(pacientë, familjarë, kujdestar) të cilët ndikojnë në cilësinë dhe sigurinë e shërbimeve shëndetësore për […]

PRAK Kosova merr pjesë në Kongresin e 10-të Global të Pacientëve

19-20.05.2023 PRAK Kosova merr pjesë aktive në Kongresin e 10-të Global të Pacientëve, të organizuar nga Aleanca Botërore e Shoqatave të Pacientëve – IAPO, i cili po mbahet në Gjenevë […]

Rasti në Pejë: Reagim nga Shoqata e të Drejtave të Pacientëve në Kosovë – PRAK

Shoqata e të Drejtave të Pacientëve në Kosovë me shqetësim të madh e ka pranuar lajmin për skandalin me foshnjen në Spitalin e Përgjithshëm të Pejës!   Ky lajm, përveç […]

Shoqata e të Drejtave të Pacientëve në Kosovë (PRAK) shpall Thirrje për aplikim për pozitën Stomatolog/e dhe mjek/e familjar

Shoqata e të Drejtave të Pacientëve në Kosovë – PRAK, në kuadër të Projektit “Ngritja e kapaciteteve për vet-menaxhim të shëndetit” që realizohet në kuadër të Programit Rajonal për Demokracinë […]

Parandalimi dhe Menaxhimi i Konflikteve

Në kuadër të AQH Project, PRAK ka përfunduar me sukses ciklin e parë të trajnimeve me stafin shëndetësor të kujdesit parësor rreth       . Ky trajnim është i fokusuar në konfliktet […]

Themelimi i Këshillit të Pacientëve

Shoqata e të Drejtave të Pacientëve në Kosovë nën përkrahjen e AQH Project ka organizuar punëtorinë e dytë për themelimin e Këshillave të Pacientëve (KP) në nivel lokal. Në takim […]