Kërko këtu

Misioni & Vizioni

Misioni ynë është që të angazhojmë qytetarët (pacientët) si partnerë të barabart në kujdesin shëndetësor dhe të mobilizojmë akterët e tjerë relevant për të ofruar kujdesin më të mirë të mundshëm për çdo pacient në çdo kohë.

Vizioni ynë është kujdesi i drejtë shëndetësor me pacientin në qendër.

Shoqata është themeluar duke parë se të drejtat e pacientit janë shkelur, si nga institucionet ashtu edhe nga personeli shëndetësor.

Ngjarjet

Partneriteti për të mbështetur përmirësimin e përfaqësimit të pacientëve

Rritja e angazhimit qytetar për të kontribuar në shërbime shëndetësore të përqendruara tek pacienti është në thelb të partneritetit ndërmjet “Shoqatës për të Drejtat e Pacientëve të Kosovës” (PRAK) dhe […]

Ngjarjet

Shoqata e të Drejtave të Pacientëve në Kosovë mirëpret miratimin e ligjit për çmimin e produkteve medicinale

Shoqata e të Drejtave të Pacientëve në Kosovë mirëpret miratimin e ligjit për çmimin e produkteve medicinale Ky është një lajm i mirë për të gjithë qytetarët dhe siguron një […]