IHS dhe PRAK nënshkruajnë marrëveshje për grant institucional

Më 13 maj 2024, projekti Shërbimet Shëndetësore të Integruara (IHS) dhe Shoqata për të Drejtat e Pacientëve në Kosovë (PRAK) nënshkruan një grant institucional që synon transformimin e PRAK-ut në një organizatë të qëndrueshme dhe më gjithëpërfshirëse.

Granti do t'i sigurojë PRAK-ut burimet e nevojshme për të zbatuar ristrukturimin organizativ, për të zgjeruar kapacitetet dhe për të rritur më tej profilin e tij publik dhe rrjetëzimin.

Një transformim i tillë synon të mbështesë PRAK-un në misionin e tij të kujdesit ku pacienti, në sistemin shëndetësor të Kosovës, është në qendër.

Facebook
LinkedIn
Twitter
Email

Online Transfer Now!

Bank Name:

ProCredit Bank (Pristina Branch)

Bank Accwount

PRAK Kosova

Account No (IBAN)

XK1234567890

Bank SWIFT Code:

MBKOXKPRXXX

Bank :

 Skenderbeu n.n.

City:

Prishtina

Postal Code:

Kosova

Bank Name:

10000