Shoqata e të Drejtave të Pacientëve të Kosovës zgjedh Bordin e ri

Më 28 maj 2024, Shoqata e të Drejtave të Pacientëve të Kosovës (PRAK) mblodhi Kuvendin e anëtarëve të shoqatës dhe zgjodhi një Bord të ri.

Bordi do të vazhdojë të udhëheqë organizatën në vizionin e saj për një kujdes shëndetësor të përqendruar te pacienti dhe misionin për të mbrojtur të drejtat e pacientëve. Ky takim vendimtar shënon një hap të rëndësishëm përpara në forcimin e angazhimit të PRAK-ut për ruajtjen e të drejtave dhe mirëqenies së pacientëve në mbarë Kosovën.

Bordi i sapozgjedhur përbëhet nga profesionistë të përkushtuar me një gamë të ndryshme të ekspertizës në kujdesin shëndetësor, çështjet ligjore dhe mbrojtjen e pacientëve. Përvoja e tyre kolektive është vendosur për të rritur përpjekjet e PRAK në nxitjen e transparencës, përgjegjshmërisë dhe përmirësimit të shërbimeve të kujdesit shëndetësor.

Asambleja theksoi rëndësinë e angazhimit të vazhdueshëm me pacientët dhe ofruesit e kujdesit shëndetësor, duke siguruar që zëri i pacientëve të dëgjohet dhe të drejtat e tyre të mbrohen. Anëtarët e rinj të Bordit shprehën entuziazmin dhe angazhimin e tyre për të çuar përpara objektivat e shoqatës dhe për të nxitur një mjedis shëndetësor që vë në prioritet nevojat e pacientëve.

PRAK pret udhëheqjen e Bordit të ri dhe ndikimin pozitiv që do të sjellë në sistemin shëndetësor në Kosovë.

Facebook
LinkedIn
Twitter
Email

Online Transfer Now!

Bank Name:

ProCredit Bank (Pristina Branch)

Bank Accwount

PRAK Kosova

Account No (IBAN)

XK1234567890

Bank SWIFT Code:

MBKOXKPRXXX

Bank :

 Skenderbeu n.n.

City:

Prishtina

Postal Code:

Kosova

Bank Name:

10000