Na kontaktoni

Email

Na kontaktoni përmes info@prak-kosova.org

Lokacioni

Rruga 11 Marsi, Lam 3B Nr 2 Ortakoll, Prizren,20000 Kosovë

Telefononi

Na kontaktoni në +383 49/946-201

Për çdo ndihmë ose pyetje në lidhje me të drejtat tuaja të kujdesit shëndetësor ose lundrimin në sistemin e kujdesit shëndetësor në Kosovë, mos hezitoni të kontaktoni PRAK.

Na kontaktoni përmes emailit, telefonit ose vizitoni zyrën tonë për të fituar mbështetjen, burimet dhe mbrojtjen e vlefshme të përshtatura për nevojat tuaja. Ne jemi këtu për t’ju fuqizuar dhe për t’ju siguruar që të merrni kujdesin dhe respektin cilësor që meritoni.

Numrat e Urgjencës

Emergjenca

029 243 888

Spitali

029 241 123

Drejtoria

+383 49/946-201

Online Transfer Now!

Bank Name:

ProCredit Bank (Pristina Branch)

Bank Accwount

PRAK Kosova

Account No (IBAN)

XK1234567890

Bank SWIFT Code:

MBKOXKPRXXX

Bank :

 Skenderbeu n.n.

City:

Prishtina

Postal Code:

Kosova

Bank Name:

10000