Dita Evropiane e të Drejtave të Pacientëve

Shoqata e të Drejtave të Pacientëve në Kosovë – PRAK, në bashkëpunim me AQH Project dhe IHS Project, për nder të Ditës Evropiane të të Drejtave të Pacientëve ka organizuar tryezë diskutuese me temë: “ Zgjedhja e mjekut, e drejtë e secilit!. Në këtë tryezë diskutuese kanë marrë pjesë përfaqësues të Ministrisë së Shëndetësisë, Komisionit Parlamentar për Shëndetësi, përfaqësues të komunave ku është zhvilluar pilot projekti për përzgjedhjen e mjekut familjar, përfaqësues të spitaleve publike, përfaqësues të Këshillave të Pacientëve, OJQ, media dhe palë të tjera të interesit.
Të pranishmit diskutuan për mënyrën e përzgjedhjes së mjekut familjar dhe funksionimit në praktikë. Pati një dakordim të përgjithshëm të involvimit të të gjithë akterëve në këtë proces, në
mënyrë që projekti i zgjedhjes së mjekut familjar të zhviIlohet sa më leht. Po ashtu u pa e nevojshme që të ketë sa më shumë fushata mediale në mënyrë që qytetarët të njoftohen për të drejtën dhe mënyrën e zgjedhjes së mjekut familjar.

Facebook
LinkedIn
Twitter
Email

Online Transfer Now!

Bank Name:

ProCredit Bank (Pristina Branch)

Bank Accwount

PRAK Kosova

Account No (IBAN)

XK1234567890

Bank SWIFT Code:

MBKOXKPRXXX

Bank :

 Skenderbeu n.n.

City:

Prishtina

Postal Code:

Kosova

Bank Name:

10000