Ekipi ynë

Perfaqesues

Ylli Hoti

Me profesion është stomatolog. Është njohës i sistemit shëndetësor.

Perfaqesues

Liridon Shala

Liridoni studioi në Universitetin e Tetovës dega Farmaci. Aktualisht punon si farmacist.

Lumbardh Bytyqi

Perfaqesues

Lumbardh me profesion është doktor i mjekësisë, studimet bazike i ka përfunuar në Universietin Shtetëror të Tiranës.

Perfaqesues

Arber Shehu

Arbër diplomoi në Universitetin e Prishtinës në fushën e mjekësisë ku mori titullin mjek i përgjithshëm.

IT&Design

Bashkim Sylaj

Bashkimi me profesion është infermier, ka diplomuar pranë Kolegjit Biznesi dhe ka marrë titullin infermier i avancuar nga Ministria e Shëndetësisë.

IT I PRAK

Fatlind Elshani

Fatlindi diplomoi në Fakulltetin e Shkencave Kompjuterike, drejtimi i ‘Teknologjisë së informimit dhe telekomunikimit’ pranë Universitetit ‘Ukshin Hoti’ në Prizren.

Online Transfer Now!

Bank Name:

ProCredit Bank (Pristina Branch)

Bank Accwount

PRAK Kosova

Account No (IBAN)

XK1234567890

Bank SWIFT Code:

MBKOXKPRXXX

Bank :

 Skenderbeu n.n.

City:

Prishtina

Postal Code:

Kosova

Bank Name:

10000