Bordi ynë

ANETAR I BORDIT

Muhamedali Kodra

Muhamedali Kodra është ekspert i Menaxhimit Shëndetësor dhe Stomatolog. Ai studioi mjekësinë në Universitetin e Prishtinës dhe përfundoi studimet postdiplomike për Menaxhim Shëndetësor UN University for Peace – European Center for Peace and Development.

KRYETAR I BORDIT

Ruzhdi Rexha

Ruzhdi Rexha ka përfunduar studimet master për menaxhim të sigurisë dhe është angazhuar në PRAK që nga viti 2016.

ANETARE E BORDIT

Drita Lumi Demiri

Dr. Drita Lumi Demiri ka përfunduar specializimin në Mjekësi Familjare në vitin 2001 dhe ka qenë e angazhuar për implementimin e këtij koncepti në Kosovë.

ANETARE E BORDIT

Elmedina Kukaj

Elmedina Kukaj ka përfunduar shkollimin fillor dhe të mesëm në Prizren. Gjatë studimeve universitare, ajo u angazhua si vullnetare në shoqërinë civile dhe themeloi Fondacionin e Hemofilisë në Kosovë, në moshën 19 vjeçare.

ANETARE E BORDIT

Nafije Berisha Latifi

Nafije Berisha-Latifi ka përfunduar studimet për Gjuhë e Letërsi Shqipe në Fakultetin Filologjik në Prishtinë.

Online Transfer Now!

Bank Name:

ProCredit Bank (Pristina Branch)

Bank Accwount

PRAK Kosova

Account No (IBAN)

XK1234567890

Bank SWIFT Code:

MBKOXKPRXXX

Bank :

 Skenderbeu n.n.

City:

Prishtina

Postal Code:

Kosova

Bank Name:

10000