THEMELIMI I KËSHILLIT TË PACIENTËVE

Shoqata e të Drejtave të Pacientëve në Kosovë nën përkrahjen e AQH Project ka organizuar punëtorinë e dytë për themelimin e Këshillave të Pacientëve (KP) në nivel lokal.

Në takim u diskutua rreth draft Rregulloreve për Themelimin dhe Funksionimin e Këshillave të Pacientëve.

Të pranishëm në këtë punëtori ishin përfaqësues nga Ministria e Shëndetësisë, Komunës së Lipjanit dhe Rahovecit si komuna pilot të këtij projekti, të cilët PRAK i falënderon për bashkëpunimin e tyre.

Për zhvillime të tjera do ju mbajmë të informuar me kohë.

#dickaemirepovjen

#keshilli #pacient Komuna e Lipjanit- Faqja Zyrtare Komuna e Rahovecit

Me respekt,

PRAK Kosova

Facebook
LinkedIn
Twitter
Email

More PRAK Events

The Role of Institutions and Associations – Regional Experience 17 and 18 October 2016 Prishtina, Hotel ‘Sirius’   Concept for the Conference and Program

Health Insurance Are Starting!? The Patients’ Rights Association in Kosovo – PRAK, supported by Solidar Suisse in Kosovo, is organizing a round table on

Online Transfer Now!

Bank Name:

ProCredit Bank (Pristina Branch)

Bank Accwount

PRAK Kosova

Account No (IBAN)

XK1234567890

Bank SWIFT Code:

MBKOXKPRXXX

Bank :

 Skenderbeu n.n.

City:

Prishtina

Postal Code:

Kosova

Bank Name:

10000