SHOQATA E TË DREJTAVE TË PACIENTËVE NË KOSOVË (PRAK) SHPALL THIRRJE PËR APLIKIM PËR POZITËN STOMATOLOG/E DHE MJEK/E FAMILJAR

Shoqata e të Drejtave të Pacientëve në Kosovë – PRAK, në kuadër të Projektit “Ngritja e kapaciteteve për vet-menaxhim të shëndetit” që realizohet në kuadër të Programit Rajonal për Demokracinë Lokale në Ballkanin Perëndimor 2 (ReLOaD2), i financuar nga Bashkimi Evropian dhe që zbatohet nga Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP), shpall:

THIRRJE PËR APLIKIM për pozitën:

  1. Stomatolog/e
  2. Mjek/e familjar

Detajet rreth thirrjes mund t`i gjeni në këtë link Konkurs Stomatolog-e dhe mjek-e familjar. PRAK-ReLOaD2

Data e fundit për aplikim është 10.11.2022, ora 16:00.
I mirëpresim aplikacionet e juaja!

Facebook
LinkedIn
Twitter
Email

More PRAK Events

The Role of Institutions and Associations – Regional Experience 17 and 18 October 2016 Prishtina, Hotel ‘Sirius’   Concept for the Conference and Program

Health Insurance Are Starting!? The Patients’ Rights Association in Kosovo – PRAK, supported by Solidar Suisse in Kosovo, is organizing a round table on

Online Transfer Now!

Bank Name:

ProCredit Bank (Pristina Branch)

Bank Accwount

PRAK Kosova

Account No (IBAN)

XK1234567890

Bank SWIFT Code:

MBKOXKPRXXX

Bank :

 Skenderbeu n.n.

City:

Prishtina

Postal Code:

Kosova

Bank Name:

10000