PRAK ORGANIZON TRAJNIME PËR STAFIN SHËNDETËSOR TË KUJDESIT SHËNDETËSOR PARËSOR RRETH “PARANDALIMIT DHE MENAXHIMIT TË KONFLIKTEVE”

Trajnimi për parandalimin dhe menaxhimin e konflikteve është i fokusuar në konfliktet kolegiale dhe ato me palët(pacientë, familjarë, kujdestar) të cilët ndikojnë në cilësinë dhe sigurinë e shërbimeve shëndetësore për qytetarët.

PRAK falenderon stafin shëndetësor për interesimin e tyre për të marrë pjesë në trajnime, ku gjatë periudhës Prill-Maj janë zhvilluar 8 trajnime të tilla në komunat: Rahovec, Mitrovicë, Drenas, Malishevë, Shtime, Skenderaj, Istog dhe Obiliq.

Këto trajnime realizohen në kuadër të projektit “Kujdesi Shëndetësor i qasshëm dhe cilësor” AQH Project.

Shëndet nga PRAK!

Facebook
LinkedIn
Twitter
Email

More PRAK Events

The Role of Institutions and Associations – Regional Experience 17 and 18 October 2016 Prishtina, Hotel ‘Sirius’   Concept for the Conference and Program

Health Insurance Are Starting!? The Patients’ Rights Association in Kosovo – PRAK, supported by Solidar Suisse in Kosovo, is organizing a round table on

Online Transfer Now!

Bank Name:

ProCredit Bank (Pristina Branch)

Bank Accwount

PRAK Kosova

Account No (IBAN)

XK1234567890

Bank SWIFT Code:

MBKOXKPRXXX

Bank :

 Skenderbeu n.n.

City:

Prishtina

Postal Code:

Kosova

Bank Name:

10000