PRAK KOSOVA MERR PJESË NË KONGRESIN E 10-TË GLOBAL TË PACIENTËVE

PRAK Kosova merr pjesë aktive në Kongresin e 10-të Global të Pacientëve, të organizuar nga Aleanca Botërore e Shoqatave të Pacientëve – IAPO, i cili po mbahet në Gjenevë me datat 19 dhe 20 maj.

Agron Bytyçi nga Shoqata për të Drejtat e Pacientëve të Kosovës ishte një nga folësit në këtë Kongresë që është zhvilluar në Gjenevë të Zvicrës. Organizuar nga IAPO, pjesëmarrës nga e gjithë bota po kontribuojnë në temën kryesore të këtij viti për partneritete inovative me pacientët si element thelbësor i Avancimit Global të Shëndetit.

Facebook
LinkedIn
Twitter
Email

More PRAK Events

The Role of Institutions and Associations – Regional Experience 17 and 18 October 2016 Prishtina, Hotel ‘Sirius’   Concept for the Conference and Program

Health Insurance Are Starting!? The Patients’ Rights Association in Kosovo – PRAK, supported by Solidar Suisse in Kosovo, is organizing a round table on

Online Transfer Now!

Bank Name:

ProCredit Bank (Pristina Branch)

Bank Accwount

PRAK Kosova

Account No (IBAN)

XK1234567890

Bank SWIFT Code:

MBKOXKPRXXX

Bank :

 Skenderbeu n.n.

City:

Prishtina

Postal Code:

Kosova

Bank Name:

10000