PRAK Vdekje të dyshimta në QKUK! – PRAK

15.09.2017, e Premte.
Në emisionin e pasdites Express në KTV është diskutuar për vdekjet e dyshimta në QKUK, me përfaqësuesin  e Shoqatës për të Drejtat e Pacientëve në Kosovë Besim Kodra dhe kryeinspektoren e Inspektoriatit të Shëndetësisë Ardita Barakun.