PRAK PRAK Kosova realizon projektin ”Involvimi i qytetarëve dhe pacientëve në rritjen e llogaridhënijes në shëndetësi” – PRAK

PRAK Kosova realizon projektin ”Involvimi i qytetarëve dhe pacientëve në rritjen e llogaridhënijes në shëndetësi”.

Qëllimi i projektit është involvimi i qytetarëve dhe pacientëve në rritjen e llogaridhënijes dhe drejtësisë sociale nëpërmjet matjes së kënaqshmërisë së tyre me shërbimet shëndetësore në Kujdesin Parësor Shëndetësor të Komunës së Prizrenit.

Projekti Involvimi i qytetarëve dhe pacientëve në rritjen e llogaridhënijes në shëndetësi, realizohet në kuadër të projektit GrassRoots Action Support që implementohet nga IKS, Lens dhe FES, financohet nga Bashkimi Evropian dhe menaxhohet nga Zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë.

Shëndet 
#PRAKKosova