PRAK Dita e të Drejtave të Pacientëve – PRAK

RTK3 – STUDIO E HAPUR – 19.04.2019
TEMA: “SIGURIA E PACIENTIT DHE INFEKSIONET E LIDHURA ME KUJDESIN SHËNDETËSOR”
I FTUAR NË STUDIO: BESIM KODRA – DREJTOR EKZEKUTIV I

https://www.facebook.com/rtklivecom/videos/vb.110299813858/2188966678082601/?type=2&theater