PRAK Aktivitetet – PRAK

Aktivitete në kuadër të projektit ”Involvimi i qytetarëve dhe pacientëve në rritjen e llogaridhënijes në shëndetësi”

Në kuadër të projektit ”Involvimi i qytetarëve dhe pacientëve në rritjen e llogaridhënijes në shëndetësi”, pas përfundimit të përzgjedhjes së kandidatëve të suksesshëm është bërë nënshkrimi i kontratave dhe trajnimi […]

PRAK Kosova realizon projektin ”Involvimi i qytetarëve dhe pacientëve në rritjen e llogaridhënijes në shëndetësi”

PRAK Kosova realizon projektin ”Involvimi i qytetarëve dhe pacientëve në rritjen e llogaridhënijes në shëndetësi”. Qëllimi i projektit është involvimi i qytetarëve dhe pacientëve në rritjen e llogaridhënijes dhe drejtësisë […]

E kundërligjshme vendosja e taksës prej 30 Euro për ankesat e pacientëve ndaj stafit mjekësor

07.03.2019 Avokati i Popullit të Republikës së Kosovës ka vërtetuar pretendimet e Shoqatës së të Drejtave të Pacientëve në Kosovë  – PRAK se Oda e Mjekëve të Kosovës ka bërë […]

A i dini të drejtat e juaja si pacient?

Kjo kampanjë e realizuar nga Projekti AQH ju njofton me të drejtat e juaja si pacient sa herë që vizitoni një Institucion Shëndetësor. #Edhetiketëdrejtë

Shoqata e të Drejtave të Pacientëve: Pse nuk duhet rritur pagat e punëtorëve shëndetësor?!

Shoqata e të Drejtave të Pacientëve në Kosovë përmes një letre publike drejtuar Kryeministrit Ramush Haradinaj, Ministrit Uran Ismaili , dhe deputetëve të Kuvendit ka vlerësuar se rritja e pagës […]

Dita e Solidaritetit me Pacientë

7 dhjetor 2018 Dita e Solidaritetit me Pacientë Të premtën më 7 dhjetor, Shoqata e të Drejtave të Pacientëve në Kosovë i’u bashkua Aleancës Botërore të Organizatave të Pacientëve (IAPO) […]